Search
Close this search box.

FreshCon Market 2024 – Συμμετέχοντες

Ελλάδα

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Με περισσότερα από 80 χρόνια ιστορίας στα τρόφιμα, η «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ», μέλος του Ομίλου «AHOLD DELHAIZE», διαθέτει περισσότερα από 320 ιδιόκτητα καταστήματα και 260 καταστήματα με το σύστημα της δικαιόχρησης (franchise), σε όλη τη χώρα. Ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της με μια ποικιλία περίπου 25.000 προϊόντων, που υποστηρίζονται από περίπου 2.000 προμηθευτές και περισσότερους από 14.000 εργαζόμενους.

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ

Η Εταιρεία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των Σ/Μ από το 1980 μέχρι και σήμερα. Με παρουσία σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κρήτης με 41 καταστήματα, όντας ο μεγαλύτερος εργοδότης στο λιανεμπόριο του νησιού με πάνω από 1.500 ανθρώπους στο δυναμικό της και στηρίζοντας με κάθε μέσο τον κοινωνικό ιστό του νησιού μέσα από προγράμματα φιλανθρωπικών, αθλητικών και κοινωνικών δράσεων η εταιρεία Χαλκιαδάκης θεωρείται το σούπερ μάρκετ των κρητικών. Η επιχείρηση υποστηρίζεται και στηρίζει την κρητική οικονομία: τα κρητικά προϊόντα έχουν τη τιμητική τους στα ράφια της αλυσίδας και η στρατηγική στήριξης των κρητικών παραγωγών είναι έκδηλη σε όλους τους τομείς όπου δραστηριοποιούνται. Η εμπιστοσύνη των Κρητικών προς την επιχείρησή αλλά και η δέσμευση της επιχείρησης για την αδιαπραγμάτευτη και συνεχόμενη ανταπόκριση στις ανάγκες του κρητικού καταναλωτή αποτελούν την κινητήριο δύναμη και την ψυχή της Χαλκιαδάκης Α.Ε.

SYNKA SUPER MARKETS

Τα SYN.KA supermarkets, με ιστορία 45 ετών, διατηρούν 37 καταστήματα supermarkets σε όλη την Κρήτη και πάνω από 1.200 εργαζόμενους. Από το 2022 με την συμμετοχή της Μασούτης ΑΕ στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας, δύο ελληνικές αλυσίδες δημιούργησαν  ένα ευέλικτο εταιρικό σχήμα με επίκεντρο τον σεβασμό στον πελάτη, την ενίσχυση των τοπικών παραγωγών, τις επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες και την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών. Τα SYN.KA supermarkets δραστηριοποιούνται στον τομέα του λιανικού και χονδρικού εμπορίου και ο τζίρος τους για το έτος 2023 αγγίζει τα €170 εκατομμύρια

DISCOUNT MARKT – ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε.

Η Discount Markt είναι η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα εκπτωτικών σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1992 με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στη Θεσσαλονίκη. Το 2005 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον κλάδο των εκπτωτικών σούπερ μάρκετ και από τότε επεκτείνει συνεχώς την παρουσία της, έχοντας ήδη σήμερα συνολικά 91 καταστήματα σε βόρεια και κεντρική Ελλάδα. Για την εξυπηρέτηση των αναγκών λειτουργίας της, ο όμιλος διαθέτει ένα ιδιόκτητο και υπερσύγχρονο κέντρο logistics 26.000 τ.μ.ενώ συνολικά απασχολούνται πάνω από 1600 εργαζόμενοι. Στα Discount Markt οι πελάτες απολαμβάνουν πολύ μεγάλη ποικιλία ελληνικών προϊόντων άριστης ποιότητας, ιδιωτικής ετικέτας αλλά και επώνυμων προϊόντων σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Ρουμανία

DIANA SUPERMARKET

H αλυσίδα Σ/Μ DIANA αποτελείται από 66 καταστήματα στη Ρουμανία και διακινεί προϊόντα κυρίως τοπικής παραγωγής. Με τη συμμετοχή της στο FreshCon Market στοχεύει να διευρύνει τις εισαγωγές των φρέσκων φρούτων και λαχανικών της από την Ελλάδα, τα οποία σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της αλυσίδας είναι περιζήτητα στους Ρουμάνους καταναλωτές.

Πολωνία

ANECOOP POLSKA

Η ANECOOP POLSKA ιδρύθηκε το 1993 και αποτελεί αλυσίδα του ισπανικού ομίλου επιχειρήσεων ANECOOP. Η ANECOOP κυρίαρχη στην προμήθεια και διανομή φρούτων και λαχανικών στην Ευρωπαϊκή αγορά, συναποτελείται από 71 συνεταιρισμούς, εταιρίες και χιλιάδες παραγωγούς. Παγκοσμίως, οι εξαγωγές της φτάνουν τις 85 χώρες, ενώ οι πωλήσεις για το 2020-2021 ξεπέρασαν τα 790 εκατ. ευρώ. Η επέκταση στην αγορά της Πολωνίας έχει συμβάλει στην αμεσότερη επικοινωνία με τους εγχώριους προμηθευτές. Διακριτικό στοιχείο της ANECOOP POLSKA είναι οι υπερσύγχρονες αποθήκες που βελτιώσουν την διαδικασία του εφοδιασμού και παρέχουν μια εξατομικευμένη εμπειρία στους πελάτες.

Σερβία

GOMEX

Η GOMEX αποτελεί ένα σύγχρονο δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης με έδρα το Zrenjanin, το οποίο τελεί υπό την μορφή συνοικιακών καταστημάτων. Ειδικότερα, οι τοποθεσίες των καταστημάτων είναι πολύ ελκυστικές και επιλέχθηκαν έτσι ώστε να υπάρχει άμεση πρόσβαση από τους καταναλωτές. Η ίδρυση της εταιρείας έλαβε χώρα το 1995 και πλέον αριθμεί περίπου 250 καταστήματα, τα οποία εκτείνονται σε όλη την Σερβία. Η GOMEX αριθμεί πάνω από 2.400 εργαζομένους. Ένας από τους στόχους της είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων της και η ανάπτυξη του δικτύου των επαφών της πέρα από την Σερβία.

VEROPOULOS D.O.O

Η εταιρεία Βερόπουλος έκανε την εμφάνισή της στην αγορά της Σερβίας λίγο μετά το 2000 και μέχρι σήμερα η εταιρεία έχει επενδύσει περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ στην κατασκευή έξι μονάδων με την ονομασία SUPER VERO (New Belgrade, Konjarnik, Palilula, Vosdovac, Brace Jerkovic και Zarkovo).

Βουλγαρία

MAXIMA ΒULGARIA

Η MAXIMA ΒULGARIA αποτελεί μέρος της MAXIMA GROUP, μιας εταιρείας με έδρα τη Λιθουανία, η οποία διαχειρίζεται επιτυχώς πάνω από 1000 σούπερ μάρκετ στην Λιθουανία, την Λετονία, την Εσθονία, την Βουλγαρία και την Πολωνία. Με πορεία πάνω από 17 χρόνια στην βουλγαρική αγορά και υπό το brand name T- MARKET, διαθέτει πάνω από 113 σούπερ μάρκετ σε περίπου 63 τοποθεσίες σε ολόκληρη την χώρα και 100.000 πελάτες καθημερινώς. Στις δραστηριότητες της MAXIMA BULGARIA συμπεριλαμβάνεται και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα υπό το brand name T- MARKET στη Σόφια και την Φιλιππούπολη.

Κύπρος

STEASA FRUIT MARKET (ΑΘΗΑΙΝΙΤΗΣ)

Το 2010 δημιουργήθηκε με μεράκι και συνέπεια για τον καταναλωτή, η Φρουταγορά «STEASA FRUIT MARKET LTD»*, η οποία στεγάζεται στην Υπεραγορά Αθηαινίτη. Η Αθηαινίτης είναι μία από τις πρώτες Υπεραγορές που λειτούργησαν στη Λευκωσία, προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα, στις χαμηλότερες τιμές – και με αυτήν τη φιλοσοφία λειτουργεί και η Σteasa Fruit Market. Πιο συγκεκριμένα, φιλοσοφία της είναι να συνδυάζει το πάθος και τη φροντίδα μιας οικογένειας, με τις καλύτερες επαγγελματικές πρακτικές μιας σύγχρονης Επιχείρησης και να δημιουργεί έτσι αξίες για τους καταναλωτές.

Λευκορωσία

Fruitreal

Η Fruitreal είναι κορυφαίος εισαγωγέας όλων των ειδών φρέσκων φρούτων και λαχανικών στη Λευκορωσία εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια. Ο ετήσιος κύκλος εργασιών της εταιρείας υπερβαίνει τα 60 εκατομμύρια δολάρια. Η Fruitreal διαθέτει επίσης 33 σούπερ μάρκετ στη Λευκορωσία με το διακριτικό όνομα Dionis Shop. Η εταιρεία συνεργάζεται ενεργά με πολλούς παραγωγούς και προμηθευτές φρέσκων φρούτων και λαχανικών από ολόκληρο τον κόσμο. Η Fruitreal έχει αξιόπιστους συνεργάτες στην Ελλάδα και αναπτύσσει συνεχώς νέες συνεργασίες. Κάθε εβδομάδα η Fruitreal φέρνει στη Λευκορωσία περισσότερους από 2.000 τόνους διαφορετικών φρούτων και λαχανικών από όλο τον κόσμο.

Ουκρανία

FORA CHAIN

Η Fora είναι μια αλυσίδα καταστημάτων πρακτικών προϊόντων σε κομβικά σημεία, όπου οι πελάτες μπορούν να αγοράζουν ποιοτικά ταχέως κινούμενα καταναλωτικά αγαθά γρήγορα και σε άνετες συνθήκες. Το 2024, ο αριθμός των καταστημάτων της αλυσίδας ανέρχεται σε 350 καταστήματα και οι πελάτες ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο καθημερινά. Τα καταστήματα Fora διαθέτουν έως και 7.000 είδη, ανάλογα με την έκταση του χώρου λιανικής πώλησης, σε περίπου 30 κατηγορίες αγαθών.

Σκόπια

Veropoulos

Η Βερόπουλος έχει παρουσία στην αγορά από το 1997 με την έναρξη λειτουργίας του πρώτου σούπερ μάρκετ στα Σκόπια. Με την άφιξή της το 1997, αντιπροσωπεύει μία από τις μεγαλύτερες ξένες επενδύσεις από την ανεξαρτησία της χώρας. Με την έναρξη των εργασιών της, η Vero εισήγαγε μια νέα τάση και έναν διαφορετικό τρόπο αγορών σύμφωνα με όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα και μεθόδους εργασίας στο λιανικό εμπόριο. Ο αριθμός των επισκέψεων με περισσότερους από 25.000 καταναλωτές ανά ημέρα το αποδεικνύει. Τα σούπερ μάρκετ μας προσφέρουν μια ποικιλία από πάνω από 35.000 προϊόντα με εγγυημένο ποιοτικό έλεγχο. Το 90% της γκάμας των προϊόντων προέρχεται από εγχώριους προμηθευτές ή και το 10% είναι εισαγόμενα προϊόντα. Σήμερα η αλυσίδα, μετά από 19 χρόνια δραστηριότητας, είναι παρούσα στην αγορά αυτή με 7 σούπερ μάρκετ στα Σκόπια, 2 στη Μπίτολα και 2 στο Τέτοβο.

KITGO SUPER MARKETS

H αλυσίδα Σ/Μ Kitgo στα Σκόπια προσφέρει προϊόντα που συνδυάζουν καλή ποιότητα και χαμηλές τιμές. Η μαναβική της είναι πλούσια σε ποικιλία και τα καταστήματά της, κυρίως συνοικιακά, είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε οι καταναλωτές να έχουν άμεση πρόσβαση σε αυτά. Πρωταρχικός στόχος της η διεύρυνση των δραστηριοτήτων της και των καταστημάτων της και σε άλλα σημεία.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέλετε να γίνετε εκθέτης;

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί την παρουσία σας στην έκθεση

Freskon!